Bosne Srebrene 56 Tuzla, 75000 BiH
Pon - Pet 08:00 sati - 16:00 sati (vikend i praznici neradni)
Bosne Srebrene 56 Tuzla, 75000 BiH
Pon - Pet 08:00 sati - 16:00 sati (vikend i praznici neradni)
Shopping Cart
 • No products in the cart.
 • Shopping Cart
 • No products in the cart.
 • Komercijalne usluge
  IC Paneli

  Infracrveni paneli za grijanje su sustav grijanja koji koristi infracrveno zračenje kako bi zagrijao prostoriju. Ovi paneli su sastavljeni od infracrvenih grijaćih elemenata koji pretvaraju električnu energiju u toplinu koja se zrači u obliku infracrvenog zračenja. Evo nekoliko ključnih stvari koje treba znati o infracrvenim panelima za grijanje:

  Princip rada:

  Infracrveni paneli emitiraju infracrveno zračenje koje putuje kroz prostoriju dok ne pogodi površine i objekte. Kada infracrveno zračenje dospije do površina, ono se apsorbira i pretvara u toplinu. Ova toplina zatim zagrijava okolni zrak, stvarajući ugodnu temperaturu u prostoriji.

  Učinkovitost:

  Infracrveni paneli su energetski učinkoviti jer koriste većinu generirane topline za zagrijavanje objekata i površina u prostoriji. To znači da se manje topline gubi putem konvekcije ili prolaska kroz zidove i stropove. Ova učinkovitost rezultira smanjenom potrošnjom energije i nižim troškovima grijanja.

  Brzo zagrijavanje:

  Infracrveni paneli za grijanje zagrijavaju prostoriju relativno brzo. Budući da toplina putuje direktno s panela do površina, osjetit ćete zagrijanost gotovo odmah nakon uključivanja panela. To je posebno korisno kada želite brzo zagrijati prostoriju pri ulasku u nju.

  Zonsko grijanje:

  Infracrveni paneli omogućuju zonsko grijanje, što znači da možete selektivno zagrijavati određene zone ili prostorije. Umjesto da grijete cijelu kuću ili ured, možete usmjeriti toplinu tamo gdje je najpotrebnija, pružajući personaliziranu udobnost i smanjujući potrošnju energije.

  Tihi rad:

  Infracrveni paneli za grijanje rade potpuno tiho. Budući da nemaju ventilatore ili pokretne dijelove, neće stvarati neugodne zvukove ili smetati vam tijekom spavanja ili rada.

  Sigurnost:

  Infracrveni paneli imaju ugrađene sigurnosne značajke koje sprječavaju pregrijavanje. Također, površine panela nisu iznimno vruće na dodir, što smanjuje rizik od opeklina ili ozljeda.

  Estetski dizajn:

  Infracrveni paneli su obično tanki i ravni, što omogućuje jednostavnu montažu na zidove ili stropove. Mogu se postaviti diskretno ili se mogu prilagoditi s različitim dizajnerskim završnicama, okvirima ili slikama, pa se lako uklapaju u bilo koji interijer.

  Ako tražite pouzdanog električara, nazovite nas na +387 60 301 1332. Specijalizirani smo za električne popravke, instalacije unutarnje i vanjske rasvjete, nadogradnje ploča, pa čak i ožičenje hidromasažne kade!

  Potrebna mi je usluga
  • Tržni Centar Slatina br. 9 Tuzla, 75000 BiH
  • Pon-Pet 08:00 sati- 05:00 sati
  • +387 60 301 1332
  Ugovorite sastanak

  Imate pitanje za nas?