Bosne Srebrene 56 Tuzla, 75000 BiH
Pon - Pet 08:00 sati - 16:00 sati (vikend i praznici neradni)
Bosne Srebrene 56 Tuzla, 75000 BiH
Pon - Pet 08:00 sati - 16:00 sati (vikend i praznici neradni)
Shopping Cart
 • No products in the cart.
 • Shopping Cart
 • No products in the cart.
 • Preko 15+ godina na tržištu!
  Iskusni i pouzdani izvođači elektroinstalacija

  Electric Arc je kompanija koja vrši električarske usluge i nudi rješenja klijentima u širokom spektru industrija. Od velikih komercijalnih i industrijskih projekata do odjela za posebne projekte koji također uključuje odjel za servis i održavanje. Električki gledano radimo sve.

  Radimo za velike i male klijente, profesionalno obavljamo posao bez obzira na veličinu projekta te komuniciramo sa klijentima i savjetujemo ih prije i tokom trajanja radova. Do sada smo radili na raznim projektima, od privatnih domova koji uključuju kuće i stanove, raznih poslovnih prostora manjih i većih dimenzija, apartmanskih naselja, ugostiteljskih objekata i raznih pogona.

  8

  Certificiranih radnika

  10

  Priznanja

  Temeljna vrijednost
  "Kvaliteta prije svega!"

  Naša temeljna vrijednost je “Kvalitet prije svega”. Koristimo je kao metriku, smjernicu i način da osiguramo da je svaka aktivnost kojom se bavimo usklađena s načelima u koja vjerujemo. Svakodnevno unosimo najbolje u svoju organizaciju i naše vrijednosti govore o toj predanosti. Nikad ne razmišljamo o našim kupcima u „jednoj veličini koja odgovara svima“ za sudjelovanje u projektu. Projektni stručnjaci kompanije usko surađuju s našim klijentima kako bi razvili pravo rješenje za svaki projekt.

  Naše prednosti
  Razlozi zašto biste nas trebali nazvati
  Električar je vaš jedini izvor za kompletan niz visokokvalitetnih električnih usluga, uključujući projektiranje/izgradnju, inženjering i održavanje.
  1
  24/7 Dostupnost

  Električari kojima možete vjerovati.

  2
  Besplatna procjena

  Da, nudimo besplatne procjene električnih dodataka ili zamjena.

  3
  Garantujemo niske cijene

  Trudimo se ponuditi najnižu cijenu na tržištu.

  Treba vam pomoć
  pri servisiranju
  i održavanju?

  Ako imate fabriku, podatkovni centar, restoran ili bilo koji drugi posao znate da držanje svjetla i opreme u radu može značiti razliku između ostanka ili gubitka posla. Većina firmi ne može si priuštiti dugotrajni zastoj električnih sistema i opreme.

  Naš tim stručnjaka
  Kvalificirani električari
  Svo naše osoblje radi unutar Integriranog sustava upravljanja kako bi osigurali isporuku usluga koje su na iznimnoj razini kvalitete, pouzdanosti i vrijednosti