Bosne Srebrene 56 Tuzla, 75000 BiH
Pon - Pet 08:00 sati - 16:00 sati (vikend i praznici neradni)
Bosne Srebrene 56 Tuzla, 75000 BiH
Pon - Pet 08:00 sati - 16:00 sati (vikend i praznici neradni)
Shopping Cart
 • No products in the cart.
 • Shopping Cart
 • No products in the cart.
 • Komercijalne usluge
  Servisiranje i održavanje

  Svojim klijentima uz usluge projektovanja i ugradnje elektroinstalacija nudimo i usluge održavanja i servisiranja.

  Održavanje električnih instalacija

  Ako imate fabriku, podatkovni centar, restoran ili bilo koji drugi posao znate da držanje svjetla i opreme u radu može značiti razliku između ostanka ili gubitka posla. Većina firmi ne može si priuštiti dugotrajni zastoj električnih sistema i opreme.

  Klijent prije svega!

  Dobra vijest je da vam naše usluge mogu pomoći da smanjite ili eliminirate neplanirane skupe kvarove sustava na neispravnim električnim distribucijskim i elektroenergetskim sistemima. Nastavite s radom uz proaktivni ugovor o usluzi električnog održavanja. Electric Arc vam nudi ugovore o uslugama električnog održavanja svih vrsta. Prilagođeni ugovor o usluzi možemo prilagoditi vašim potrebama.

  Ako se odnosi na distribuciju električne energije i električnu energiju, možemo to popraviti! Naši osigurani iskusni električari ponose se onim što rade i kvalitetno rade. Obratite nam se kako bismo razgovarali o održavanju vaše opreme i elektroenergetskih sustava i potrebama pouzdanosti! Dodavanje ugovora o usluzi električnog održavanja vašem objektu ima niz uvjerljivih prednosti.

  Ako tražite pouzdanog električara, nazovite nas na +387 60 301 1332. Specijalizirani smo za električne popravke, instalacije unutarnje i vanjske rasvjete, nadogradnje ploča, pa čak i ožičenje hidromasažne kade!

  Potrebna mi je usluga
  • Tržni Centar Slatina br. 9 Tuzla, 75000 BiH
  • Pon-Pet 08:00 sati- 05:00 sati
  • +387 60 301 1332
  Ugovorite sastanak

  Imate pitanje za nas?